Saturday, December 26, 2009

Ho..ho..ho...

| | 2 comments

Merry Christmas 2009
and
happy New Year 2010
to all visitors, followers and stalkers...hehehe
may you'll be blessed and having a blast new year..
Read more...

It's time for miracle

| | 0 comments

Lagu ni agak jiwang tapi buli dijadikan satu motivasi la jugak...siok ni lagu ni...Lagu single oleh naib juara american idol, adam lambert..Walaupun impian hanya sekadar impian akan tetapi si kawan ni ndak akan putus asa terhadap cintanya...aisyemen...ada gak org ckp lagu ni luahan perasaan dia sendiri sbb dia gay kunu..iyala..Cinta sesama jenis ni ndak akan sampai kemana2 pun kan..so, diluahkannya la melalui lagu..yang ni sa tidak mau komen byk2..apa yg pasti, lagunya mmg 'superb'..oya...lagu ni lagu tema filem "2012"..kalau mau dengar mp3 lagu ni, p la di link ni....so, enjoy... http://www.lyricsmode.com/lyrics/a/adam_lambert/time_for_miracles.html

It's Time For Miracle (ADAM LAMBERT)

It's late at night and I can't sleep
Missing you just runs too deep
Oh I can't breathe thinking of your smile
Every kiss I can't forget
This aching heart ain't broken yet
Oh God I wish I could make you see
Cause I know this flame isn't dying
So nothing can stop me from trying

Baby you know that
Maybe it's time for miracles
Cause I ain't giving up on love
You know that
Maybe it's time for miracles
Cause I ain't giving up on love
No I ain't giving up on us

I just want to be with you
Cuz living is so hard to do
When all I know is trapped inside your eyes

The future I cannot forget
This aching heart ain't broken yet
Oh God I wish I could make you see

Cuz I know this flame isn't dying
So nothing can stop me from trying

Baby you know that
Maybe it's time for miracles
Cuz I ain't giving up on love
You know that
Maybe it's time for miracles
Cause I ain't giving up on love
No I ain't giving up on us

Baby can you feel it coming
You know I can hear it, hear it in your soul
Baby when you feel me feeling you
You know it's time...

Baby you know that
Maybe it's time for miracles
Cuz I ain't giving up on love

You know that

Maybe it's time for miracles
Cuz I ain't giving up on love
You know that
Maybe it's time for miracles
Cuz I ain't, I ain't giving up on love

No I ain't giving up on us
I ain't giving up, no
Read more...

Friday, December 18, 2009

Cara-cara untuk mendapatkan semula fail penting yang terpadam.

| | 2 comments

Ya Tuhan...saya telah memadam fail penting dalam komputer saya!!! kalau mau restore dari recycle bin pun tidak dapat sudah sbb saya sudah kosongkan recycle bin saya..adu...kelam kabut saya dibuatnya.... Try system restore pun tidak dapat sbb system restore tidak dapat restore fail...macam mana ni???..
Last2, saya cuba2 la google "restoring deleted files". Google punya google, akhirnya saya jumpa link yang banyak membantu saya..saya rasa, ianya penting kepada rakan2 lain yg belum tau... Sekiranya anda mengalami masalah seperti yg saya alami ini, cubalah link yang saya bagi ni..Ada software khas yang boleh anda install dan gunakan bila2 masa anda memerlukannya...thanks to the internet and thanks to restoration software....you've save my day....
p/s: baca dulu penerangan ni sebelum install software tu.. KLIK JA LINK NI. JAWAPANNYA ADA DI SINI...(cheewahhh...hahaha)

Read more...

About Me

My photo
I am spirit, I am voice I am memory, not recalled I am chance, I am cause I am effort, blocked and walled I am hymn, I am heard I am reasoned without rhymes I am past, I am nearing I am present in all times I am many, I am no one I am seasoned by each being I am me, I am you I am all-souls now decreeing

Followers

HeALinG MuSiCs

There was an error in this gadget

~Apa KoMeN aNDa?~




ShoutMix chat widget


UtaRa.FM









Bandit The Bat Virtual Pet

 
 
 
top